Pesma se zove Ljubav bez dodira

Kantautorka Ana Stanić će svoju novu pesmu Ljubav bez dodira predstaviti na takmičenju Pesma za Evroviziju.

Pesma predstavlja ujedno i prvi singl sa Aninog novog albuma koji će izaći ove godine. Ana potpisuje i muziku i tekst, a Predrag Ristić Meta aranžman.

- Ovo je pesma o zaljubljivanju pre prvog dodira, o lepoti i snazi mentalne ljubavi između dve osobe. Energična je i senzualna, istovremeno i inspirativna za živo pevanje, tako da se radujem nastupu i jedva čekam da je ljudi čuju - rekla je Ana u izjavi za medije.

Ona je dodala da je njena namera da učestvuje na ovom festivalu iznenadilo mnoge, ali i nju samu, ali da je želela da prihvati novi izazov i neku novu stvar.

- Ovo je sjajna prilika da ispromovišem prvu pesmu sa svog budućeg albuma i predstavim publici svoju muzičko-scensku-estetsku viziju. Zahvaljujem se svima koji su me odmah po objavljivanju spiska učesnika svrstali u jednog od favorita, a sada konačno mogu i da čuju i prepoznaju se u mojoj Ljibavi bez dodira - radosno je dodala ona.

Mi joj svakako želimo uspeh, budući da je možda vreme da i ovakvu pesmu pošaljemo na najpoznatije evropsko takmičenje u muzici. Kako to zvuči, možete čuti ovde. 👇

IZVOR: YT / Ana Stanić

Autor: redportal.rs

#Ana Stanić

#Ljubav bez dodira

#Pesma za Evroviziju