Izuzetna priča smeštena u prvi vek o ženi koja pronalazi svoj glas i sudbinu

Uz strogo poštovanje epidemioloških mera, u petak, 4. februara, od 18 sati u knjižari Delfi SKC biće održana 84. tribina Laguninog književnog kluba. O romanu Knjiga čežnji Sju Monk Kid govoriće novinarka Ksenija Prodanović i prevodilac Nenad Dropulić 📚📝.

Knjiga čežnji je izuzetna priča smeštena u prvi vek o ženi koja pronalazi svoj glas i sudbinu. U središtu radnje nalazi se Ana, koja se rodila u Galileji, u vreme kada su se žene smatrale imovinom, a očinsku kuću napuštale samo kad se udaju. Ona čezne da uzme sudbinu u svoje ruke. Naučila je da čita uprkos majčinom protivljenju jer želi da piše i pronađe sopstveni glas. Glas koji će govoriti u ime svih ućutkanih žena oko nje.

Kada je vere za postarijeg udovca, Ana pada u očaj. No susret sa Isusom, harizmatičnim mladim drvodeljom u Nazaretu, budi u njoj nove čežnje i pred njom se otvara drugačija budućnost.

Pa ipak, ovo nije obična ljubavna priča. Ana će na svom putu doživljavati radosti i nesreće, ali će steći i brojna prijateljstva koja će joj obogatiti život 🤗.

Zasnovana na pažljivom istraživanju i napisana sa poštovanjem prema Isusovom životu, sa fokusom na njegovu humanost, Knjiga čežnji je inspirativan i nezaboravan prikaz hrabre borbe jedne žene da ostvari svoju strast i potencijal u vremenu, mestu i kulturi koji žene ućutkuju.

Knjiga čežnji Sju Monk Kid je na popustu od 30% do 4. februara u knjižarama Laguna i Delfi, na sajtu Laguna.rs i u Laguninom klubu čitalaca u Resavskoj 33.

Autor: redportal.rs

#Knjiga čežnji

#Laguna

#Lagunin književni klub

#Sju Monk Kid

#bookish