Radost venčanja za sve 👰🤵

Ulaznice za evropsku premijeru izložbe Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje, koja će biti otvorena 21. novembra u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, već su se našle u prodaji.

Izložba Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje, sa ukupno 38 venčanica visoke mode kreiranih u periodu od 1990. do 2020, nastaje kao finale čuvene izložbe Modni svet Žana Pola Gotjea: od trotoara do modne piste, koja je u 12 gradova sveta privukla više od 2.000.000 posetilaca, obarajući rekorde modnih izložbi. Poseban ekskluzivitet beogradske postavke je svetska premijera čak 8 venčanica koje ranije nisu bile deo izložbe. Ukupan budžet izložbe je 55.000 evra uz dodatne troškove promocije, a biće realizovana uz velikodušnu podršku brojnih partnera i sponzora: Vlada Republike Srbije, Delegacija Evropske unije u Srbiji, Ambasada Kanade u Srbiji, Francuski institut u Srbiji, Narodno pozorište u Beogradu, kompanija Galenika AD Beograd, organizacija Svaka limenka se računa.

IZVOR: TW / @Blejzova

Međutim, izgleda da nisu baš svi najradosniji povodom izložbe. Neki smatraju da je ona nedostižna Muzeja savremene umetnosti, iako je MSU jedino mesto koje bi pogodovalo ovakvom projektu.

Autor: redportal.rs

#Radost venčanja za sve

#ljubav je ljubav

#Žan Pol Gotje