Srđan: Od tog momenta je krenula neverovatna ekspanzija njegovog uspeha u svakom pogledu.

U jednom intervjuu za Televiziju Hram Srđan Đoković je pokušao gledaocima da približi karakter Noletove ličnosti:

- On je pokupio najbolje od moje supruge i mene. Od nje je pokupio mirnoću i staloženost, a od mene srčanost i hrabrost. 💕💪 Kad naiđe na zid, on zna da stane i razmisli, za razliku od mene. Ja udaram glavom o zid. Zato je bolji od moje supruge i od mene. I to je super. U životu svakog normalnog čoveka je najveći uspeh da te deca prevaziđu u svakom pogledu. A to su moja deca uradila kada sam ja u pitanju u svakom pogledu!

Međutim, Srđan veruje da je Nole "dete rođeno sa anđelima", a da za njegove uspehe posebnu važnost ima i blagoslov koji je dobio od patrijarha Pavla:

- On je jednostavno dete koje je rođeno sa anđelima. Ispričaću vam jednu priču iz vremena dok je naš pokojni patrijarh Pavle, naš živi svetac, kako ga mi doživljavamo u našoj porodici i našoj okolini, ležao na VMA. Bili smo cela porodica. Sedeli smo na njegovom krevetu. Novak je sedeo pored njega na stolici. Patrijarh je bio u nekom stanju polusna. Njegov đakon je govorio: ,,Stigao je Novak, blagoslovite ga, stigao je novak, blagoslovite ga." Prolazilo je vreme. U jednom momentu on se okrenuo prema Novaku i rekao: ,,Sine, Bog te blagoslovio!" Od tog momenta je krenula neverovatna ekspanzija njegovog uspeha u svakom pogledu. On je 44 pobede imao zaredom, osvojio je ne znam koliko turnira, i postao prvi u svetu! 😎

IZVOR: YT / Televizija Hram

Autor: redportal.rs

#Novak Đoković

#Novak Đoković i patrijarj Pavle

#finale Australijan opena

#patrijarh pavle

#srđan đoković