Premijera 17. januara - kada će i film biti postavljen na Netflix

Nakon velikog uspeha pred domaćom i regionalnom publikom film Nečista krv - Greh predaka (Bad Blood), u režiji Milutina Petrovića i produkciji This and That Productions, nastavlja svoj život na popularnoj platformi za filmove i serije Netflix 🎬. Ovo filmsko ostvarenje, po adaptiranom scenariju Voje Nanovića, a bazirano na delima Bore Stankovića, prvi je film na srpskom jeziku koji je otkupio Netflix. Film će biti dostupan na teritoriji centralne i istočne Evrope, kao i Turske, u naredne 2 godine na ovoj platformi 😍.

- Ugovor koji smo potpisali (This and That Productions i Netflix), zahvaljujući našim partnerima kompaniji Videomite, o emitovanju prvog domaćeg filma na srpskom jeziku na ovoj popularnoj platformi, predstavlja svojevrsno priznanje srpskoj filmskoj produkciji, a ujedno dokazuje da kvalitetna ostvarenja imaju svoju publiku bez obzira na granice - izjavila je Snežana van Hauvelingen ispred This and That Productions i dodala: - Sigurna sam da smo na ovaj način otvorili vrata i drugim domaćim filmovima i serijama koje traže svoje mesto i publiku na platformama poput Netflixa.

Kompanije Mascom i Tin Drum Music sa velikim oduševljenjem su započele saradnju sa This and That Productions na realizaciji albuma sa pesmama iz filma i pesmama koje su inspirisane muzikom iz filma Nečista krv - Greh predaka. Autor originalne muzike je jedan od najtalentovanijih savremenih kompozitora Aleksandar Ranđelović. Njegove živopisne kompozicije su osavremenjene i biće deo budućeg albuma sa pesmama inspirisanim originalnom muzikom iz ovog filmskog ostvarenja 🎶🎶🎶.

Foto: Redportal.rs

Na dan premijere filma na Netflixu, izdavačka kuća Mascom objaviće 1. pesmu pod nazivom Dude u jedinstvenoj izvedbi Marka Louisa 😍.

Zadovoljstvomi je što sam deo ovog fenomenalnog projekta, albuma sa pesmama koje suinspirisane muzikom iz filma 'Bad Blood / Nečista krv'. Prva u nizu je pesma 'Dude' i verujem da će vam se dopasti - kratko je izjavio Marko Louis tokom snimanja prvih kadrova za video-spot koji će pratiti pomenutu pesmu.

Muziku i aranžman potpisuju zajedno Aleksandar Ranđelović i Marko Louis inspirisani tradicionalnom pesmom Dude, mori, dude, a tekst refrena je napisala Maja Radivojević.

Film Nečista krv - Greh predaka u bioskopima je pogledalo više od 100.000 ljudi, a ovenčan je i mnogim filmskim priznanjima: najbolji film po izboru publike na 28. Evropskom filmskom festivalu Palić, prva nagrada na 45. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji, nagrada za najbolje glumačko ostvarenje na Dunav film festu pripala je ekipi filma, specijalna nagrada zaizuzetno glumačko ostvarenje dodeljena je Feđi Štukanu za ulogu Kolja u filmu Nečista krv - Greh predaka na 56. Filmskom susretu u Nišu.

Kompanije Mascom i Tin Drum Music su počastvovane što zajedno sa produkcijom This and That Productions ispisuju novo poglavlje u istoriji srpske kinematografije i muzičkog izdavaštva 🎶🎶🎬.

Autor: redportal.rs

#DUNAV FILM FEST

#Dude

#Marko Louis

#Niš

#film

#nečista krv