Učestvujte u ovoj humanitarnoj akciji 🥰

Bojana Mašković je sa kolegama pevačima i glumcima pokrenula humanitarnu akciju za pomoć deci oboleloj od raka, koja se realizuje preko udruženja Uvek sa decom.

Saša Kovačević, Daniel Kajmakoski, Bojana Stamenov, Dušan Svilar, Igor Simić, Nenad KneževićKnez, Boris Režak, Branislava Podrumac, Filip Pat, Žarko Stepanov, Mina Lazarević, BodaNinković, Ana Stamenković, Stefan Popović, Jelena Stajkovac, Jelena Matijašević, BojanaMašković i deca solisti Sara Simić i Tomislav Božović su pesmom Dete od snova pozvali sve ljude dobre volje na humanost i da slanjem poruke 7175 na broj 7175 pomognu deci koja sebore sa ovom opakom bolešću.

Foto: Dete od snova /Ivana Živojnov

U Srbiji svakoga dana oboli po jedno dete od neke malignebolesti, a rak godišnje odnese jedan i po školski razred. Tekst i muziku za pesmu Dete od snova posvećenu svoj deci, a posebno deci sa krilima, napisala je Bojana Mašković, aranžman Uroš Marković, a spot u Studiju O snimio je Vedad Jašarević. Spot Dete od snova je postavljen na Jutjub kanalu IDJ Kids, a sav prihod od pregleda spota IDJ Videos će uplatiti udruženju Uvek sa decom.

Foto: Dete od snova /Ivana Živojnov

U okviru ove akcije u februaru mesecu na Svetski dan dece obolele od raka biće održan i koncertna kome će nastupiti muzičari i glumci koji su učestvovali u spotu, a ceo prihod će biti uplaćen uhumanitarne svrhe. Jedan sms puno znači, zato slanjem poruke 7175 na broj 7175 podržite decu kojoj je pomoćnajpotrebnija. Naše malo, njima znači mnogo!

IZVOR: YT / IDJKids

Autor: redportal.rs

#Dete od snova

#oboleli od raka

#pomoc