Ekskluzivno se emituje na kanalu Superstar TV tokom novogodišnjih praznika.

Za predstojeće praznike stiže pravi novogodišnji poklon televizijska mini serija Čudne ljubavi, koja će nas prvih dana nove godine uvesti u neverovatne dogodovštine nekoliko generacija.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Ova romantična komedija koju je režirao proslavljeni glumac Nikola Kojo, biće emitovana 1. 2. i 3. januara na Superstar TV, a glavne likove tumačiće Nikola Kojo, Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović i mnogi drugi.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Kako to izgleda kad slavski ručak krene po zlu, da li razvedeni partneri mogu da budu prijatelji, kako je to kad volite mnogo mlađeg muškarca, a kako kad o sebi lažete devojku u koju ste se tek zaljubili, na šta liči sestrinsko rivalstvo, a na šta muško- žensko prijateljstvo, da li decu treba podržavati baš u svemu, i šta zaista očekujemo od svog partnera- samo su neke od tema koje će nas razgaliti tokom tri dinamične epizode Čudnih ljubavi. 

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

- Želeli smo da napravimo nešto što širi pozitivnu energiju i dobro raspoloženje, tip onih filmova ili serija koje gledate za praznike uz svoje najvoljenije i uz prazničnu trpezu. Nikola Kojo i ja, smo se složili smo da želimo priču gde će se i glumci i publika dobro zabavljati, i da to mora da se i vidi i oseti. Čini mi se da je ta pozitivna energija, optimizam, neophodan u ovim komplikovanim i tmurnim vremenima. Dakle, ambicija ove specijalne, praznične mini serije, je baš to - da vas zabavi i nasmeje. I da nakon toga malo pozitivnije gledate na svet oko sebe. Nadam se da ćemo u tome uspeti -izjavio je Boban Jevtić, kreator i scenarista serije.

Ova romantična komedija, zajednički je projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, a ekskluzivno se emituje na kanalu Superstar TV tokom novogodišnjih praznika.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Autor: redportal.rs

#komedija

#romantična komedija

#Čudne ljubavi