I ono što je imala da kaže snažno je odjeknulo u javnosti 🤯

Kao što ste već čuli do sada, Hari Stajls je izazvao burne reakcije na internetu pojavivši se u modnom editorijalu noseći haljine, suknje, žensku odeću. 🎀👗

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

IZVOR: IG / voguemagazine

Ovaj editorijal izazvao je mnoštvo pohvala od strane javnosti, ali i osude. Konzervativni ljudi oglasili su se na društvenim mrežama i oštro osudili Harija, nazivajući ga čovekom koji je ovim potezom, po njihovim rečima "ubio muževnost".

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

IZVOR: IG / voguemagazine

Jedan od gorećih tvitova, koji je privukao najviše pažnje je došao od autorke bestselera Kendans Ovens, koja ga je osudila rekavši sledeće:

- Ne postoji društvo koje može preživeti bez jakih muškaraca. Istok to zna. Na zapadu, stalna feminizacija naših muškaraca u isto vreme kada se marksizam uči našoj deci nije slučajnost. To je otvoreni napad. Vratite nazad muževne muškarce.

Ovaj tvit izazvao je reakcije javnosti, koja je mahom stala na Harijevu stranu, čvrsto ga braneći. Jedna devojka je napisala: - "Snaga" se ne određuje garderobom.

IZVOR: TW / @caiiiii_

IZVOR: TW / @abigailbsays

- Vau. Po toj logici da li i žene treba da prestanu da nose pantalone da bi bile „ženstvenije“ ??? Ništa što kažeš nema smisla, ali pratim te da bih se smejala i draga moja, nikad me ne razočaraš. - napisala je druga devojka.

IZVOR: TW / voguemagazine

Kendansin tvit je toliko odjeknuo, da je u odbranu stala i sama Harijeva mama! 🤯 Ona je za intervju za Jutjub kanal pod nazivom Lorraine dala izjavu povodom cele ove situacije:

- Hari je oduvek bio samo Hari. Zašto bi mislili da je neka odeća samo za devojčice ili samo za dečake? Nosite šta god želite. Mislim da sam ja imala udela u Harijevom stilu. Jer sam uvek igrala modiranja sa svojom decom dok su bila manja, što je Džema (Harijeva sestra) mrzela, ali Hari je uvek prihvatao. Ali ko ne voli da se malo oblači?

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

IZVOR: IG / voguemagazine

Ceo intervju Harijeve mame možete pogledati na Jutjub linku ispod, a hejterima imamo da poručimo samo - džaba pokušavate da diskreditujete modnu legendu, koja ruši norme konvencionalnog i konzervativnog. Ipak živimo u 2020, vreme je da prihvatimo različitost svake individue bez osude! ✌🏼😉😎

IZVOR: YT / Lorraine

Autor: redportal.rs

#Hari Stajls

#Harry Styles

#Muzika

#Vogue

#kontroverzno

#naslovna