Da li je najslavniji Ozborn zapravo - prorok?

Verujemo da je lik Ozija Ozborna poznat i mlađim generacijama, budući da se radi o rokenrol legendi koja možda jeste najviše žarila i palila do pre 40 godina, ali je to uradila toliko upečatljivo, da su tragovi u pop-kulturi ostali do danas.

Mnoge njegove pesme (koje je uglavnom izvodio sa grupom Black Sabath, mada je imao uspešnu solo karijeru i posle toga) su ostale hitovi koje se slušaju i danas, ali je ostao upamćen i po čudnom ponašanju, često nerazumljivom govoru, ali i nekim skandalima.

U svakom slučaju ovih nedelja je isplivao jedan snimak iz rijaliti emisije Ozbornovi, koja se davala početkom dvehiljaditih, u kojoj se jasno čuje da je na nečemu što izgleda kao prijatno krstarenje rekao "If you catch a case of korona, let me know", što može da se prevede kao "Ako dobijete slučaj korone, javite mi".

IZVOR: YT / Hail Ozzy

Istina, odmah u sledećem kadru vidimo da je po svemu sudeći mislio na pivo koronu, jer jednu bocu drži u ruci, tako da je po svoj prilicu zapravo rekao "Ako uzmete gajbu korone, javite mi". 😄

Naime, u engleskom jeziku se reč case koristi i za slučaj i za razna mesta za odlaganje stvari, između ostalih i za gajbe, dok catch može da znači i uhvatiti, ali i dobiti.

Očekivano, ova simpatična situacija od pre 2 decenije je sad dobila na aktuelnosti, tako da mnogi ne veruju da je mislio na pivo, već smatraju da je video budućnost, budući da je zbog mračnih tekstova koje je izvodio još u vreme sedamdesetih dobio nadimak Princ Tame.

- Ozi Ozborn je toliko drogiran da mu se ceo kontinuum vremena i prostora dešava istovremeno. Zato je ovo rekao - kaže jedan komentator na Jutjubu.
- Rekao je još tad, ali svet nije slušao - prokomentarisala je izvesna Marta Leskijevic, dok je jedan od ljudi primetio da je ova stvar "lepo ostarila".

Stari fanovi međutim, nisu mogli a da se ne sete još jedne neobične činjenice, a to je da je Ozi svojevremeno na bini odgrizao glavu slepog miša. 😲

IZVOR: YT / ScallywagsTV2

Doduše, treba napomenuti da je on mislio da se radi o plastičnoj igrački, budući da je taj slepi miš iz publike bačen na binu, zajedno sa ostalim sličnim predmetima. Ipak, to nije sprečilo tadašnju štampu i organizacije za zaštitu životinja da ga razapnu jedno duže vreme.

Bilo kako bilo, ne znamo šta bismo mislili, osim da bi možda bilo najbolje da pazite koju koronu dobijate i uzimate. 😊

Autor: redportal.rs

#Ozi Ozborn

#gajba korone

#korona

#slučaj korone