Rekli mu Isus i jedan vanzemaljac 😐

Par iz Floride, Tito i Amanda Vats, uhapšeni su jer prodavali ZLATNE KARTE ZA RAJ stotinama ljudi. Prodavali su ih na ulici za 99,99 dolara po karti i govorili kupcima da su "karte" načinjene od čistog zlata i da je SVAKA karta osiguravala mesto kupcu u raj (kao da je raj voz 🤣). Kako su govorili, kada umrete samo pokažite kartu na ulazu u raj i sve je sređeno. 🙏

Tito je izjavio u svoju odbranu sledeće:

Baš me briga šta je policija rekla. karte su od čistog zlata. I Isus je taj KOJI MI IH JE DAO IZA KFCa i rekao mi DA IH PRODAM (🤣🤣🤣) da bih dobio nešto novca da odem u SVEMIR. Upoznao sam i VANZEMALJCA po imenu Stivi, koji mi je rekao da ako sakupim dovoljno novca da će povesti mene i moju ženu svojim letećim tanjirom na planetu koja je cela načinjena od droge.
Vi bi trebali da uhapsite ISUSA jer je on taj koji mi je dao zlatne karte. Voljan sam da me ozvučite pa da odem kod Isusa da vidite da je sve to istina.

A ni Amanda nije bila ništa manje "ubedljiva":

Samo smo želeli da napustimo Zemlju i da odemo u svemir da se drogiramo. Ništa loše nisam uradila. Tito je prodavao zlatne karte za raj, ja sam samo posmatrala.

Prema navodima policije konfiskovali su preko 10.000 dolara u kešu, drogi i propratnu opremu za konzumaciju droge , kao i bebu aligatora. 😵😵😵😵😵😨

Foto: Free use/free use

IZVOR: cheezburger.com

pročitajte još

ZAPALIO se automobil!

Autor: redportal.rs

#Karte za raj

#Tito

#Vanzemaljci

#isus

#zlatna karta