Kakav uspeh 🌪⚡

Nastavak najgledanijeg srpskog filma u poslednjih 20 godina Južni vetar Ubrzanje oborio je sve rekorde gledanosti samo 2 nedelje nakon premijernog prikazivanja u bioskopima širom Srbije i regiona! 🌪

Ono što potvrđuje uspeh ovog filma i sjajne glumačke ekipe je podatak da je u prvom vikendu prikazivanja u Zagrebu OBORIO APSOLUTNO SVE REKORDE GLEDANOSTI i sa 46.263 gledalaca ostvario najbolje otvaranje domaćeg filma i regionalnog filma SVIH VREMENA U HRVATSKOJ!

Foto: Redportal.rs/Marijana Vasiljević

Južni vetar Ubrzanje je u Hrvatskoj već 1. vikenda pogledalo 895% više ljudi nego 1. deo u vikendu otvaranja sa 1084% više zarade na blagajnama. 💸

Ono što je neverovatno je podatak da je dosadašnji rekord u Hrvatskoj držao veliki hrvatski hit Svećenikova djeca iz 2013. godine sa ukupno 33.759 gledalaca u 1. vikendu otvaranja, a taj rekord je upravo oborio Južni vetar Ubrzanje za više od 12.500 gledalaca!

Južni Vetar Ubrzanje je 1. vikenda otvaranja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Albaniji pogledalo 93.145 gledalaca, a ukupno samo 2 nedelje od premijernog prikazivanja u Srbiji ovaj akcioni film sada broji više od 400.000 gledalaca!

Alal vera, ekipo!😎🌪⚡

Autor: redportal.rs

#Hrvatska

#juzni vetar

#rekord

#ubrzanje

#zagreb