Pevač će biti gost srpske prestonice nakon pune 3 godine pauze

Poznati pop muzičar Sergej Ćetković danas je u susretu sa medijima najavio svoj samostalni koncert za 18. novembar na sceni Kombank dvorane u Beogradu.

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu će posle pune 3 godine pauze pevati u Beogradu i poručuje da se raduje susretu sa publikom više nego ikada.

- U ovom trenutku kada su koncerti toliko retki čini mi se da sam više nego ikada ranije srećan zbog svakog susreta sa publikom, jer to su trenuci kada svi zaboravimo na realnost koja nas okružuje i osećamo se kao u vreme pre pandemije - rekao je Ćetković.

IZVOR: YT / Sergej Ćetković

Obećao je sjajan koncert, pun emocija, dobre energije, dragih pesama i onoga što najviše voli, a to je povezanost sa publikom u svakom trenutku, što svaki koncert čini posebnim i jedinstvenim.

- Nažalost, nećemo moći da se zagrlimo, ali ću se potruditi da svi koji te večeri budu u Kombank dvorani iz nje izađu nasmejani, srećni i puni pozitivne energije - rekao je pevač, koji obeležava 20 godina uspešne karijere.

Nije krio uzbuđenje zbog susreta sa publikom i poručio je da je 18. novembra pred svima "jedna nezaboravna noć prepuna sjajnog raspoloženja".

Vidno srećan, Ćetković kaze da priprema vrhunski koncert kojim će svojoj publici nadoknaditi sve propušteno.

Kako je naveo, sreća koju oseća može se meriti sa pozitivnom tremom koju je imao na prvim nastupima pred beogradskom publikom pre skoro 2 decenije.

- Nakon predugog perioda bez koncerata drago mi je da je ipak pronađen način da se vratimo svojoj publici. Siguran sam da ćemo uspeti da stvorimo onu magiju koja je na svim mojim beogradskim koncertima jedinstvena, jer je publika zaista neverovatna - zaključio je.

Muzičar rodom iz Crne Gore je u periodu pre pandemije redovno uspevao da rasproda i po 5 koncerata u Sava centru, a nije mu bila velika ni Štark arena.

Predstojeći koncert će biti i najava njegovog sedmog studijskog albuma Kofer, koji će objaviti do kraja godine.

U diskografiji mu se nalaze albumi Kristina (2000), Budi mi voda (2003), Kad ti zatreba (2005), Pola moga svijeta (2007), 2 minuta (2010), kompilacija Balade (2011) i Moj svijet (2015).

Svi posetioci na koncertu moraju imati digitalni zeleni sertifikat koji sadrži dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv COVID-19, ili negativan PCR test, negativan antigenski test, dokaz o preležanom kovidu u prethodnih 7 meseci.

Autor: Tanjug

#18. novembar

#Sergej Ćetković

#kombank dvorana

#koncert