Sastav će po prvi put u karijeri održati specijalan koncert sa gostima i prijateljima

Popularni beogradski sastav E-play će po prvi put u karijeri održati specijalan koncert sa gostima i prijateljima 27. novembra u Domu omladine Beograda. Koncert se organizuje uz podršku organizacije SOKOJ.

- Ovo će biti veoma značajan koncert za nas na kojem ćemo imati čast da zasviramo zajedno sa našim prijateljima, koji su nam na razne načine pomogli. Kroz našu, ne tako malu, karijeru stekli smo puno prijatelja i nadam se da ćemo svi biti dobro i da će se spisak gostiju samo širiti do 27. novembra. Uskoro ćemo i objaviti nekoliko imena, a neke goste ćemo sačuvati i za iznenađenje - izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Alternativni bend E-Play ima pet studijskih albuma, a tokom 2020. godine objavio je, posle CD-a i digitalnih platformi i prvi vinil u karijeri, album „Sloboda“.

Tokom pandemije bend je bio veoma aktuelan i prilagođavao se novim okolnostima na razne načine: nastupao je online na holandskom Eurosonic festivalu, objavio spot “Sloboda” u kome se pojavljuje Sloboda Mićalović, koji je dobio i nagradu za pesmu i spot godine od RTS-ove emisije Bunt.

IZVOR: YT / E-Play band

Bend je tokom leta ove godine svirao na dva filmska festivala, ali i u nizu muzičkih festivala, među kojima su i velika bina Beer festa (reklo bi se tradicionalno), EXIT fusion stage, Nisomnija, Air fest, Al Rock fest i mnogi drugi.

Ulaznice se mogu naći u prodaji od 1. novembra na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda, po ceni od 800 RSD, a koncert je zakazan za 21 čas.

Autor: redportal.rs

#E Play

#Sloboda Mićalović

#koncert sa gostima

#sloboda