Tako se samo zove pesma, dok je kraj ove grupe, ubeđeni smo, prilično daleko

Dubrovački pop-rok sastav Silente izdao je novi singl pod imenom Poljubac za kraj, za koji je snimljen i spot, tako da obožavaoci ove vrste roka sa Ex-Yu prostora od juče mogu da uživaju u njihovoj novoj pesmi.

Kao i u ranijim projektima ove grupe tekst, muziku i aranžman su radili braća Tibor i Sanin Karamehmedović, dok numeru (osim na Jutjubu) možete slušati i u mp3 i wav formatima ako je skinete sa linka OVDE.

Foto: Kontra PR/promo

Hrvatski sastav, iako postoji od 2006, širu pažnju je privukao 2013. godine kada je izdao prvi singl pod imenom Terca na tišinu a ubrzo potom i album Lovac na čudesa.

U međuvremenu ova grupa je objavila još 2 albuma, a osim autora pesama Tibora i Sanina, u stalnoj postavci se nalaze bubnjar Ivuša Gojan, violiniskinja Ivana Čuljak i vokal Doris Kosović.

Bend je do danas održao dosta koncerata, tako da je i dobitnik brojnih priznanja, uključujući nagradu Porin, koja se dodeljuje u Hrvatskoj, a treba i napomenuti su oduševili i publiku u Beogradu 2016. godine, kada su nastupili u Mixer House-u na Dan zaljubljenih.

Ko zna, ako ludilo oko korone popusti, možda bismo mogli da ih vidimo i 2022. na taj dan? 🤔

IZVOR: YT / Silente

Autor: redportal.rs

#Silente

#novi singl

#poljubac za kraj