Nakon 3 godine najgledaniji srpski film dobija nastavak uzbudljive akcije iz podzemlja pod nazivom UBRZANJE 🌪

Najomiljeni momci su se vratili! Posle više od 3 godine isčekivanja,  Maraš,Baća, Sofija i Luka se vraćaju u jednoj potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi. Premijera filma Južni vetar – UBRZANJE 2. novembra u Kombank dvorani, a od 4. novembra u bioskopima širom regiona! 😶

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

UBRZANJE je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Pun akcionih scena, neočekivanihzapleta, i još dramatičnijih obrta, nastavak Južnog vetra predstavlja avanturu,dramaturški kompleksniju i neizvesnu.

Akcija počinje nakon uvodne trećine i traje gotovo bez prekida do odjavne špice: svaka sledeća scena je zahtevnija i spektakularnija od prethodne. Sve to do finala koje pomera granice u produkciji, scenografiji, kaskadama. ⚡

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

UBRZANJE  prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja, u nastavku priče biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Danas je održana konferencija za medije povodom premijere ovog filma. Konferenciju su otvorili Tatjana Žeželj Gojković i Miloš Avramović:

Video: Redportal.rs/Privatna arhiva

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Video: Redportal.rs/Privatna arhiva

Fenomen JUŽNI VETAR u svom prvom delu iz 2018. godine uzdigao sena nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde kao najgledaniji igrani filmza prethodne 2 decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnjeJugoslavije.

Kako se kasnije razvio u TV seriju, neizbežno je postao i najgledanija TV serija sezone 2019/2020 u čitavom regionu. Iza UBRZANJA stoje produkcije Režim i Telekom Srbija, u koprodukciji sa Archangel Digital Studios, Film District, Archangel Digital i Telefilm(Hrvatska).

IZVOR: YT / Južni vetar

Autor: redportal.rs

#Južni vetar Ubrzanje

#Premijera

#film

#južni vetar