Mi protiv vas ☝🏻

Novi roman Mi protiv vas Fredrika Bakmana, omiljenog stranog pisca na ovim prostorima i tvorca čuvenog Uvea, uskoro stiže u knjižare Laguna i Delfi 📜📘.

Medvedgrad je mali grad u kojem su meštani navikli na nevolje i težak život. Slično je i u susednom gradu Vresištu. Posla nema za žitelje oba mesta, a i jedni i drugi polažu nade u svoje hokejaške klubove. Dok svako traži način da se snađe u teškim vremenima, Maja i Ana provode leto na skrivenom Ostrvu u želji da pobegnu od celog sveta 😎. Rivalstvo između Medvedgrada i Vresišta prerasta u nemilosrdnu bitku za novac i opstanak. Hokejaški klub Medvedgrada verovatno će biti raspušten. Poslednja nada im je mladi igrač Amat, najbrži hokejaš Medvedgrada.

Foto: Redportal.rs/Linnéa Jonasson Bernholm Appendix Photography

Nasilje se uvlači u grad. Čini se da je ljude najlakše naterati da se mrze. Kad bude postignut poslednji gol, neko iz Medvedgrada biće mrtav 😲. Stanovnici oba mesta zapitaće se da li je posle svega moguć život u kojem će hokej biti samo jednostavna igra na parčetu leda između 2 gola i 2 tima. Samo mi protiv vas.

Roman je posvećen svim mukama i radostima, malim i velikim pričama koje sačinjavaju naše zajednice. Uz ogromnu saosećajnost i razumevanje, Bakman nam otkriva kako nas odanost, prijateljstvo i ljubaznost mogu provesti kroz najteže trenutke 🤗.

Mi protiv vas Fredrika Bakmana u prodaji je od ponedeljka, 11. oktobra, u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari Delfi.rs, kao i na sajtu Laguna.rs

Autor: redportal.rs

#Fredrik Bakman

#Laguna

#Mi protiv vas

#knjiga

#roman