DVA MESECA 🤯

Izveštaj o muškarcu sa mentalnim problemima kome je penis bio zaglavljen u grliču falaše dva meseca, pokazuje zapravo koliko malo pomoći imaju osobe ometene u razvoju.

Osoba opisana u ovom slučaju, objavljenom u International Journal of Surgery Case Reports, u pitanju je 45 godina stara osoba sa kliničkom istorijom teške depresije, kao i pokušaja samoubistva. Grlić boce je bio zaglavljen 2 meseca kada je osoba odvedena u bolnicu. Autori studije su naveli da s obzirom da je mentalno bolestan, nije se usuđivao da svojoj porodici kaže da ima problem. Do trena kada je napokon dobio pomoć, na penisu mu se razvio edem - natečenost usled nakupljene tečnosti, kao i različite izrasline.

Kako je jasno naveo medicinski tim studije:

Mutilacije penisa i problemi sa genitalijama su česti kod ljudi sa mentalnim problemima, i takve stvari treba smatrati za bitne sirurške probleme jer se u suprotnom mogu završiti sa tragičnim posledicama. Glavni problem kod svih ovakvih slučajeva je ogromna sramota koju osećaju pacijenti, zbog čega odlažu problem i rizikuju katastrofične probleme.

Čest slučaj ovakvih nesreća je korišćenje različitih objekata za ekstenziju erekcije tokom autoerotskih igara.

Autor: redportal.rs

#Autoerotika

#Boca

#penis

#plastika

#zarobljen 2 meseca