Poslednji tumač uloge 007 imao šta da kaže povodom aktuelnih predloga ko bi trebalo da ga zameni

Poznati engleski glumac Danijel Krejg, koji je u poslednjih 15 godina postao prepoznatljiv kao Džejms Bond, svoje mesto najpoznatijeg špijuna na svetu će morati da ustupi nekom drugom. Naime, posle najnovijeg bondovskog filma pod nazivom Bez vremena za umiranje (svetska premijera će biti za 7 dana u Švajcarskoj, a u Srbiji 2 dana kasnije, 30. septembra) došlo je vreme i da on okači patike o klin.

IZVOR: YT / FilmStar Trailer

Naravno, to je pokrenulo i spekulacije ko bi mogao da bude naslednik, pa su se, između ostalih, u hrpi predloga našli i neki koji su na mestu budućeg agenta 007 videli - ženu.

Upitan šta on misli o tome, Krejg se nije baš složio sa tim predlogom.

- Mislim da prosto treba da praviti bolje uloge za žene i glumce drugih rasa. Zašto bi žena glumila Bonda kada se može napisati uloga isto tako dobra kao kada je Bond u pitanju, a da ženski lik bude u pitanju? - retorički se zapitao Krejg u nedavnom intervjuu koji je dao za stanicu Radio Tajms.

Očekivano, ovakav njegov stav nije baš naišao na odobravanje mejnstrim medija u SAD, međutim, mora se priznati da mu je pitanje na mestu.

Da podsetimo, Krejg je 6. glumac koji je igrao Bonda, počev od Šona Konerija u filmu Dr. No (1962), a za njega je karakteristična činjenica da su obožavaoci svojevremeno (početkom 2000-ih) dočekali na nož vest da će on biti sledeći slavni tajni agent MI-6 na velikom platnu, ali su praktično odmah posle prvih kadrova Kazino rojala (2006) počeli da navijaju za njega.

Zanimljivo za nas kada je ovo ostvarenje u pitanju, kada je Krejg prvi put postao 007, jeste i je to bio i prvi Bond film u kojem se našao i jedan srpski glumac. 😄

Reč je naravno o Lazi Ristovskom, koji je tumačio jednog od igrača pokera u partiji na kraju filma. Niste ga primetili? Pogledajte još jednom. 👇 😊

IZVOR: YT / Dog Tag

Autor: redportal.rs

#Danijel Krejg

#Džejms Bond

#žensko