Zvezda je iznenadila prisutne ne samo što se pojavila, već i svojom pojavom - kad je odlazila sa scene

Godišnja dodela MTV nagrada za najbolje spotove, odnosno MTV Music Video Awards se redovno održava još od 1984. godine (e, to je bilo davno) i ako je nešto ostala konstanta kada je ova manifestacija u pitanju, to su definitivno iznenađenja. Nekad prijatna, nekad manje, a nekad su samo - šokantna.

IZVOR: YT / Good Morning America

Kada je u pitanju dodela nagrada za ovu godinu, može se reći da Madonino pojavljivanje definitivno pripada trećoj kategoriji. Naime, pop-ikona koja je najznačajnije pesme napravila krajem osamdesetih i u prvoj polovini devedesetih godina prošlog veka je napravila iznenađenje samim tim što se pojavila na sceni, što je malo ko mogao da očekuje.

- Rekli su da nećemo trajati dugo, ali smo i dalje tu mamoje*ci! Srećna ti 40. godina MTV! Dobrodošli na godišnju dodelu nagrada za muzičke spotove za 2021. godinu - rekla je Madona na početku manifestacije, a zatom je elegantno odšetala sa scene.

Ispostavilo se, međutim, da je za većinu gledalaca njen odlazak sa scene bio upečatljviji nego pojava i kratak govor koji je održala. I to zbog - njene guze. 😲

IZVOR: TW / @vulture

Zapravo, komentarisanje i kačenje tih kadrova su preplavile mreže, tako da je ovo postala praktično i glavna tema na Tviteru kada je u pitanju sinoćnja dodela nagrada.

Time se u žižu interesovanja obožavalaca opet vratila priča od pre 2 godine, da li je pevačica imala ili nije imala određene zahvate kada je njena zadnjica u pitanju, a koja je, da podsetimo, počela nakon nastupa u kafiću Stounvol In u Njujorku (mesto je postalo kultno jer je pokret za prava homoseksualaca započeo na tom mestu, sad već davne 1969. godine).

Naravno, javilo se i dosta ljudi koji su hvalili njen izgled (s obzirom da ima 63 godine), ali je bilo i dosta šaljivih tvitova, od kojih neke možete videti malo dole. 👇

Što se tiče Madone, svakako, uvek preporučujemo njene pesme, ako ništa drugo. 😊

IZVOR: TW / @MaKayla_Day21

IZVOR: TW / @madonnaxdaily

IZVOR: TW / @imnothoracio

Autor: redportal.rs

#MTV

#madona

#skandal

#video mjuzik avords

#video music awards

#zadnjica