Ovo je autorkina treća knjiga

Književnica i novinarka Sandra Pekić objavila je roman Kivan, dramsku priču o gubitku i nalaženju nade, saopštio je danas izdavač Sezam buk.

- Naizgled besciljno krstarenje auto-putevima Zapadne Evrope mizanscen je u kome se odigrava drama o velikim egzistencijalnim temama: usamljenosti u svetu punom ljudi u pokretu, saosećajnosti, naknadnom sazrevanju, trnovitom traganju za smislom vlastitog postojanja, o gubitku i nalaženju nade - naveo je u recenziji romana pisac Zoran Živković.

Treći roman Sandre Pekić Kivan, koja je prethodno napisala knjige Iz senke i Oltar otadžbine, prati mladog čoveka koji nakratko posećuje rodni grad posle više od decenije života u Nemačkoj, i sreće lica iz odbačene prošlosti koji mu potvrđuju ispravnost odluke da život gradi daleko od njih, saopštio je Sezam buk.

Sandra Pekić je spisateljica rođena je 1974. godine u Beogradu, koja je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, a posle više od 20 godina rada u medijima, novinarstvo je, osim pisanjem, zamenila odnosima sa javnošću i marketingom.

Autor: Tanjug

#kivan

#roman

#sandra pekić