Želeo je da izgleda kao da je upravo izašao iz zlatare

Reper Den Zur (na Instagramu ga možete pratiti na profilu @dansurig) je izneo tvrdnju da je prvi čovek na svetu koji ima zlatne lance umesto kose. I izgleda da je po svoj prilici u pravu, budući da se niko drugi nije javio da to opovrgne.

Naime, ovaj reper regeton fazona je do ovog izgleda došao jer je imao nameru da izgleda kao da je upravo ispao iz juvelirnice.

- Stvar je u tome što sam želeo da uradim nešto neobično ali drugačije, pošto vidim da sad svi farbaju kosu. Nadam se da me neće drugi kopirati - rekao je u jednom od svojih objava.

Ipak, da bi se došlo do ovakvog rezultata, Sur je prvo morao da celu poglavinu prekrije kukicama koje su usađene ispod kože, kako bi na njih mogao da zakači zlatne lance koje vidite.

Na zahvate koji su mu to omogućili otišao je u aprilu ove godine, a po svemu sudeći ovaj potez je imao smisla, jer je, verovali ili ne, broj njegovih pratilaca posle toga skočio sa 12.000 na 2 miliona, bar kad je u pitanju TikTok (@dansurtiktok).

Pa eto, ako ni[ta drugo, bar znamo da je i ovako nešto nekom palo na pamet. A ako vas interesuje Zurova muzika, možete je poslušati ovde. 👇 Ako vam se sluša.

IZVOR: YT / Dan Sur

Autor: redportal.rs

#den sur

#kosa

#reper

#ylatni lanci