Slavni glumac dobiće srpsko državljanstvo

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz Mućki postaće državljanin Srbije, obelodanio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, piše Kurir.rs.

- Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis, koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni mercedes, na čijim tablicama piše Srbija. Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Fotografija je nastala, kako je naveo, prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu.

IZVOR: FB / Горан Весић 

Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović.

Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda, posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan - napisao je Vesić i dodao da je predsednica Vlade Repiblike Ana

Brnabić podržala ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Vesić je posebno zahvalio našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću, koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju.

- Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi, kao što je Džon Čalis, žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beogradanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film Bojsi u Beogradu. Bojsi dobrodošao kući - napisao je Vesić.

Autor: kurir.rs

#Bojsi

#Džon Čalis

#drzavljanstvo

#mucke

#srpski pasos