Pripremite se za novu dozu vrhunske energije

U poslednjim danima avgusta Centar Beogradskih festivala - CEBEF organizuje u Beogradu jedinstveni dvodnevni muzički događaj, URBAN SESSIONS, 30. i 31. avgusta na Kalemegdanu, na platou kod spomenika Pobedniku.

Nastupiće najtraženiji izvođači novije generacije muzičara: bend Buč Kesidi (30. avgusta) i Marko Louis (31. avgusta). Oba nastupa počinju u 21 čas.

Foto: CEBEF

Ulaznice po ceni od 800 i 1.250 dinara u pretprodaji mogu se nabaviti natickets.rs, gigstix.com i biletarnicama Ticket Vision-a.

Foto: CEBEF

Na dan koncerta cena karte biće 1.500 dinara.Buč Kesidi je levoruki indi-rokenrol-elektro-disko duo iz Pančeva osnovan 2014. godine sa idejom da uzrdmaju i obogate trenutnu scenu originalnim i najmodernijim rokenrol izdanjima.

Najnovijim albumom “Euforija” bend je sebe nedvosmisleno postavio kao predvodnike nove generacije alternativne scene u Srbiji. Njihovi singlovi TIHO i Nema ljubavi u klubu beleže višemilionske preglede na mreži YouTube.

Nastupom 30. avgusta “kod Pobednika” obradovaće svoje brojne fanove koji željno iščekuju njihov beogradski koncert.

Foto: CEBEF

Marko Louis jedan je od najtalentovanijih i najproduktivnijih mladih kantautora na našim prostorima, poznat po originalnom zvuku i upečatljivim nastupima uživo.

Njegova muzika privlači pažnju u celom regionu, objavio je četiri studijska albuma i jedan “Live”. Posebno se izdvajaju njegovi hitovi Imao sam ružne sne, Ćutaću i duet sa Lenom Kovačević Kraj.

Markovu muziku često nazivaju Balkan soul, a koncert pod nazivom Leto je pobednik Marko Louis održaće u utorak 31. avgusta.

Autor: redportal.rs

#CEBEF

#Festival

#beograd

#kalemegdan