Još 1 humanitarna akcija sjajne ekipe najgledanijeg filma

Ekipa najgledanijeg filma u Srbiji Južni vetar još jednom je pokazala humanu stranu! 😍

Premijera 2. dela filma pod nazivom Ubrzanje počeo je da puni bioskopske hale i u sredu je premijerno prikazan u Knjaževcu.

Povod za okupljanje gledalaca nije bilo samo premijerno prikazivanje filma već i humanitarni karakter, pomoć Urošu Mladenoviću kome je neophodan novac za lečenje.

U saradnji sa Festivalom kulture mladih Srbije, ekipe Južni vetar i Opštine Knjaževac sav prikupljen novac od prodaje karata je dupliran i prosleđen za lečenje sugrađanina.

- Velike ljude odlikuju velika dela po kojima će biti slavljeni.Puno nam je srce što je Festival kulture mladih Srbije prosledio ceo prihod od prodaje karata sa jučerašnje humanitarne projekcije a Opština Knjaževac odlučila da duplira ovaj iznos koji je Južni vetar sakupio za našeg Uroša Mladenovića. ❤️

- Opština Knjaževac se prema našoj ekipi pokazala kao divan domaćin i veliki prijatelj, a ovim gestom pokazali su da ih pre svega odlikuje humanost i ljubav prema životu.Hvala Knjaževac – sa ovom energijom jurimo beskrajnom brzinom! Pozivamo vas da se priključite humanitarnoj akciji za Urošev život i pošaljete 1078 na 3030 - stoji u Instagram objavi.

View this post on Instagram

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

IZVOR: IG / @juznivetarfilm

View this post on Instagram

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

IZVOR: IG / @juznivetarfilm

Bravo za velika humana dela! ❤

Pomozimo Urošu da pobedi opaku bolest!

Budi human i pošalji 1078 na 3030!

Autor: redportal.rs

#budi human

#film

#juzni vetar

#ubrzanje

#uros mladenovic