Koga tumači fudbalska zvezda? 🧐

Umesto na fudbalskom terenu Sava Miloševića gledamo u seriji Srpski junaci srednjeg veka. Odranije je poznato je da se bivši fudbaler već oprobao kao glumac na "daskama koje život znače", a sada je dobio još jednu ulogu, ovog puta pred kamerama. U pitanju je gostujuća uloga i on, kao specijalni gost, tumači vizantijskog cara.

View this post on Instagram

Specijalni gost ⭐ šeste epizode serijala "Srpski junaci srednjeg veka" biće naš proslavljeni fudbaler Savo Milošević. Njemu je poverena uloga cara Vizantije, koji je Stefanu Lazareviću dodelio titulu despota. NE PROPUSTITE ⬇️ ➡️ 6. novembra, u petak, na RTS 2 od 20.05 ✔️ ➡️ 6. novembra, u petak, na RTS 1 od 02.10 ✔️ ➡️ 8. novembra, u nedelju, na RTS 1 od 12.15 ✔️ . . . #srpskijunacisrednjegveka #srpskijunaci #contraststudios #telekomsrbija #rts #rtsserija #istorija #srpskaistorija #serbia #srbija #serbianhistory #history #junaci #stefanlazarevic #despotstefanlazarevic #savomilosevic #savomilošević #partizan #fudbal

A post shared by Contrast Studios (@contrast.studios) on

IZVOR: IG / @contrast.studios

Nova sezona Srpskih junaka srednjeg veka donosi nam priče o istorijskim, ali i izmišljenim likovima. O onima koji su rođeni u vladarskim porodicama i kojima je bilo predodređeno da postanu junaci i osvajači, kao i onima koji su to postali mačem ili sticajem okolnosti. Junaci novih 10 priča biće despot Stefan Lazarević, Đurađ Branković, Jelena Balšić, car Uroš, vojvoda Momčilo, Tvrtko Prvi Kotromanić, Banović Strahinja i Jug Bogdan.

Autor: redportal.rs

#Savo Milošević

#Srpski junaci srednjeg veka

#car Vizantije