Saga se nastavlja 😊

Netfliksov serijal Veštac dobija drugu sezonu, zvanično će biti pušten 20. decembra. Druga sezona je dugo očekivana posle pauze od jedne godine zbog COVID-19 pandemije.

Kako se po trejleru može zaključiti ova sezona će se najviše bazirati na zajedničkim avanturama Siri i Geralta, po svemu sudeći sa još nekim zapletom kao u prošloj sezoni.

Foto: Printscreen YouTube

Veštac serijal knjiga je dobio ogromnu popularnost u fantazi krugovima a posebno je eksplodiralo interesovanje nakon velikog uspeha trilogije video-igre Witcher.

Dobra adaptacija Veštca od knjige do igrica do serije se pokazala u prvoj sezoni pošto je Veštac oborio Netfliksov rekord od 76 miliona pregleda.

Foto: Printscreen YouTube

Glumac Henri Kevil (Geralt) je i sam veliki gejmer i fan Veštca kojeg je igrao mnogo pre nešto je i dobio ulogu Geralta. To je pokazao odličnom glumom u prvoj sezoni gde je "skinuo" Geralta savršeno, pogotovo njegovo poznato negodovanje. 😁

Velika su očekivanja i od potencijalne pesme koje nećemo moći da izbacimo iz glave mesecima kao što je bila Toss a coin to your Witcher iz prve sezone.

IZVOR: YT / Netflix

Autor: redportal.rs

#Netfliks

#Vičer

#serija

#witcher