Ugrabi svoju ulaznicu

Prodaja poslednjeg kontingenta ulaznica za Exit festival 2021. počeo je danas, a dostupne su po ceni od 8.990 dinara, saopštili su organizatori, uz napomenu da je u ponudi i ograničena količina jednodnevnih ulaznica, kao i VIP Gold ulaznice, a sve se mogu se nabaviti putem zvanične stranice festivala i putem prodajne mreže Gigs Tix, piše RTV.rs

Exit ove godine proslavlja 20. godišnjicu, a od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiće neke od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Roni Size i LTJ Bukem.

Među njima je i Sama Abdulhadi, palestinska tehno pionirka, koja će, kako najavljuju organizatori, „prodrmati“ kultnu Exit-ovu „no slip“ binu svojim bitovima 9. jula.

Na ovogodišnjem Exit festivalu nastupiće i Jonas Blue, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Hladno pivo, Rundek & Ekipa, Senidah, Van Gogh, Obojeni program, Remedy, Vojko V, Buč Kesidi i mnogi drugi.

Autor: rtv.rs

#EXIT

#Festival

#NOVI SAD

#Petrovaradin