U novom filmo ovaj lik se vraća korenima i pokušava da pronađe snagu da se suprostavi silama iz prošlosti

Akcioni film Crna Udovica, sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi, naći se se na redovnom bioskopskom repertoaru od 8. jula, najavio je danas distributer Megakom film.

Johansonova igra Natašu Romanov, odnosno Crnu Udovicu, u prvom samostalnom filmu ove junakinje koja se do sada pojavila u nekoliko ostvarenja Marvelovog superherojskog serijala, počev od Ajron mena 2 (2010).

Kako se navodi, lik kog igra Johanson “suočava se sa mračnim silama prošlosti koje se trude da je sruše, vraća se korenima i pokušava da pronađe snagu da se tim silama suprostavi”.

- Romanova je napokon spremna da sama ispriča svoju priču.'Crna Udovica' je različita od svih filmova iz svijeta Marvela, jer su osećanja stvarna, scene borbe su prave, a rediteljka od vas traži brutalnu, neugodnu istinu u svakoj sceni - rekla je Johansonova, navodi Megakom.

Film je režirala Australijanka Kejt Šortlend, a pored Skarlet igraju, između ostalih, Dejvid Harbor, Florens Pju i Rejčel Vajs, koja je istakla da ovo nije film, ovo je stvarnost.

IZVOR: YT / Taramount

Autor: Tanjug

#Bioskop

#Crna udovica

#Skarlet Johanson

#stiže u bioskope