Nova serija uskoro kreće sa prikazivanjem na Netfliksu

Trejler za dugo očekivanu novu crtanu seriju čiji je protagonista mišićavi ratnik koji štiti dvoarc Sive lobanje (odnosno Grejskal) konačno je objavljen na Jutjubu i već je naišao na izuzetno pozitivne reakcije što startih, što potencijalnih novih fanova.

Pod dirigentskom palicom scenariste i režisera Kevina Smita (kog najbolje znamo kao Ćutljivog Boba iz filmova gde se pojavljuje sa ortakom Džejem) nova serija pod imenom Masters of the Universe: Revelation će početi sa emitovanjem 23. jula, a zapravo priča će se nastaviti na zadnju epizodu prvobitne serije koja je završena sredinom osamdesetih godina prošlog veka.

- Uradili smo seriju u kojoj ćemo nastaviti tok izvorne priče i u kojoj ćemo dublje ispratiti priču svakog od glavnih protagonista - rekao je Smit.

IZVOR: YT / IGN

Izvorna serija Hi-men i gospodari svemira je bila kulturološki fenomen koji je možda i presudno uticao na generacije koje su odrastale osamdesetih.

Sinhronizaciju na naše jezike je krajem te decenije uradila ekipa iz tadašnje RT Zagreba (jer smo tad bili jedna država), tako da malo matoriji od nas pamte prevod koji je često bio više za smejanje nego za praćenje (primera radi, ime za lika koji se zove Man-At-Arms je bio Čovjek-Oružje 😂). Ipak, i pored toga, klinci su ludeli za svim vezano za ovog lika i propratne priče, tako da ste likove mogli viđati na svemu - olovkama, majicama, stripovima, skejtbordovima...

Nova serija će možda biti lep način da se mlađi upoznaju sa svetom Eternije, a zanimljivost za ovu seriju je da će glas Skeletoru pozajmljivati proslavljeni Mark Hamil, koji inače trenutno boravi kod nas.

Da li će možda zbog toga pokušati da osvoji Kalemegdan, ostaje da se vidi. 😊

Autor: redportal.rs

#gospodari svemira

#hi-men

#kevin smit

#nova crtana serija