Demoni u seksualnoj groznici opijeni glađu za krvlju 👹

Svi volimo leto, ali i svi imamo zajedničku averziju prema jednom od simbola leta - KOMARCIMA.

Neprestano i neprekidno obletanje, ujedanje, svrab, rojevi, prosto kao da su dizajnirani da vam ne daju da dišete. Posebno jedna stvar iznad svih - zujenje prokletih komaraca oko ušiju. I najmanji zvuk toga katapultira vas iz najdubljeg sna u stojeći položaj, gde vas bes i nemoć oblivaju u želji da počinite genocid nad svakim komarcem u krugu od 500 metra od vas.

Zašto ovi mali demoni, od svih mesta, najviše obleći oko naših ušiju? I zbog čega tako ZUJE 🤬

Odgovor ima Majkl Riehl, profesor entomologije sa Univerziteta Arizona:

Zujanje u uhu je samo sporedan efekat komarčevih krila koja mašu da bi leteo (kom. autora: ne seriii, ozbiljnooo?). Zvuk nema veliki domet, pa ga čujete samo kada je baš blizu vas. (kom. autora: NEVEROVATNO -_-)

DAME NA RUČKU

Zujanje koje čujete gotovo uvek dolazi od ženki komaraca. To je iz razloga jer mužjaci i ženke vode dijametralno suprotne živote. Mužjaci uglavnom blentavo lete i piju nektar sa cveća, živeći svoj život kao i svi normalni ljudi.

ŽENKE, sa druge strane, su mali nadrkani družbenici i sluge Satane. Glasnici Lucifera, demoni koji se hrane patnjom i mučenjem, koji žive da vide ljude dok se u po noći usred nekog jula ne raspadnu u plač nemoći kompletnog nervnog rastrojstva.

I iznad svega, ne mogu ni sekundu da izdrže bez ždranja naše krvi. Ne treba da čudi nimalo. Naravno da im i treba krv kada je to jedina stvar koja ih enegetski oporavlja nakon virilnog orgijanja sa mužjacima koje ih iscrpi do te mere da nemaju snage da ležu jaja. Ali bez brige, uvek je tu neko od nas da posluži kao pokretni Mekdonalds.

Zapravo, ženke komarci imaju specijalnu opremu za mučenje svojih žrtvi. Kako objašnjava Riehl:

Iz daljine, ženke prate trag ugljen dioksida koji ostaje za nama kako izdišemo. Ugljen dioksid stimuliše (kom. autora: "STIMULIŠE.") ženku komarca da krene u potragu za plenom tj. domaćinom. Ona leti napred i nazad, prateći trag sve do svog izvora.

Drugim rečima - komarci najviše zuje oko naše glave jer tu izbacujemo najviše ugljen dioksida. Pored toga, naša koža odaje koktel mirisa koji će određenim komarcima biti prijemčiviji i zavodljiviji nego drugima. Što znači da određene vrste komaraca poseduju ukus i imaju tzv. buke koji im najviše odgovara. Drugim rečima, gustiraju nas kao vina.

Kada se u tom zanosu usmere na nas, počinju da mašu svojim krilima brzinom od oko 500 puta po sekundi, na frekvenciji od 450 do 500 herca. Ova frekvencija je savršena nota La - koja nama zvuči kao visoko piskavo zujanje, ali je muzika bogova za mužjake komarce. Kada čuju taj zvuk, odmah pohitaju ka njemu jer to je zapravo poziv za parenje. Poziv da se dođe k ženki koja će uskoro da se napije krvi mučenika i da bude spremna za novi krug putenih orgija.

Da stvar bude još gora, komarci najviše vole (verovali ili ne) naše NOGE. Zašto? Zato jer se tamo nalaze bakterije koje odaju takav miris kojome nijedan komarac ne može da odoli. 🤢🤢🤢

Kako god, jun je tu, vreline stižu. Moramo biti spremni za njihov dolazak.

Malo je vremena ostalo.

Nek nam je Bog u pomoći.

Autor: redportal.rs

#KRV

#Mužjaci

#Parenje

#Sisanje krvi

#Zujanje oko glave

#da li ste znali

#komarci

#leto

#zujanje

#Ženke