U pitanju je uloga u italijanskom filmu

Jedan od legendarnih američkih glumaca koji je pre 4 godine skoro potpuno izopšten iz javnog života nakon optužbi za seksualno zlostavljanje, pojaviće se na malim ekranima i bioskopskim platnima i to u ulozi detektiva za seksualna zlostavljanja.

Kevin Spejsi će u ovom filmu da glumi zajedno sa glumicom Vanesom Redgrejv u italijanskom filmu L'uomo Che Disegno Dio, odnosno Čovek koji je nacrtao Boga. Režiser će biti Franko Nero, muž Vanese Redgrejv.

- Veoma sam srećan zato što je Kevin Spejsi potvrdio učešće u mom filmu. Smatram da je veliki glumac i ne mogu da dočekam da krenemo sa snimanjem - rekao je Nero.

Kevin Spejsi je 2017. godine optužen od strane 20-godišnjeg mladića da ga je seksualno zlostavljao za vreme njegovog boravka na čelu londonskog pozorišta u periodu od 1995. do 2013. godine. Zbog ovih optužbi, Spejsi je napustio svoju kultnu ulogu Frenka Andervuda u seriji House of Cards u produkciji Netfliksa.

U toku 2018. godine Spejsi je optužen za seksualno zlostavljanje tinejdžera 2016. godine na jednom ostrvu u saveznoj državi Masačusets. Takođe, najavljeno je da bi trebalo da bude odbačena tužba protiv Spejsija nakon što je optužen da je osamdesetih godina zlostavljao 14-godišnjeg mladića.

Autor: redportal.rs

#House of Cards

#Kevin Spejsi

#Optužbe za obljubu maloletnika

#novi film

#pedofilija