Znak: Ovan, podznak: Blizanci

Ovan je prvi znak vatrene trojke po kvalitetu je kardinalan, a njegova vladajuća planeta je Mars, a njegova sezona traje od 21. marta do 19. aprila.

Osobine Ovna uključuju hrabrost, srčanost, odlučnost, preduzimljivost, strastvenost, ali i impulsivnost, sirovost, grubost i agresiju.

Foto: Pixabay.com

Blizanci su prvi znak vazdušne trojke, po kvalitetu je promenljiv, a njegova vladajuća planeta je Merkur.

Osobine Blizanaca su inteligencija, lucidnost, kreativnost, spontanost, ali i neodlučnost, prevrtljivost, kukavičluk i infantilnost.

Foto: Pixabay.com

Osoba rođena sa Suncem u Ovnu i podznakom u Blizancima je vrlo dinamičan i svestran karakter. Energija i odlučnost Ovna, spojena sa radoznalošću i svestranošću Blizanca, daje osobu uvek otvorenog uma, radoznalog, velike pokretačke energije, uvek spremne za nešto novo, bilo da su u pitanju putovanja, hobiji, filmovi, knjige...

Ipak, opasnost može doći od tvrdoglavosti, gde Ovan, koji ne voli da mu se naređuje, i Blizanci, koji uvek imaju pregrš informacija u svojoj glavi, misle da sve najbolje znaju i ne dozvoljavaju prostor za bilo kakve sugestije ili drugačija mišljenja sagovornika. Ili, ukoliko i dozvole, nikada nisu spremni da ih poslušaju.

Takođe, jaka energija Ovna, dodata na brz karakter Blizanaca, kome lako dosade stvari, mogu stvoriti osobu koja se rasplinjava, sa velikom energijom, na sve strane, svašta počinje, ali malo šta završava.

Poznate osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom su: Lejdi Gaga, Kristin Stjuart, Sara Džesika Parker, Džeki Čen.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija