Pevačica se na Instagramu zahvalila fanovima i saradnicima

Ilda Šaulić je 29. oktobra izbacila novu pesmu pod nazivom Sad me tražiš. Pesma je na Jutjubu trenutno 11. na trendingu i ima preko 280.000 pregleda i preko 6.000 lajkova.

U spotu, koji je privukao dosta pažnje, pojavljuju se Ildine prijateljice i koleginice: Marina Tadić, Marina Visković i kuma Dajana Paunović.

Ona je sinoć na društvenoj mreži Instagram iskoristila jedan kadar iz spota i u okviru posta se zahvalila svim fanovima, prijateljicama i saradnicima.

View this post on Instagram

Dragi moji, već danima dobijam toliko divnih komentara od svih za novu pesmu “Sad me tražiš” da mi je trebalo malo vremena da saberem utiske i obratim vam se. Najpre, hvala svima vama koji me volite i podržavate, bez vas nikada ne bih bila to što jesam. Hvala mojoj fenomenalnoj kumi Dajani, i divnim prijateljicama Marini Tadić i Marini Visković jer su mi ulepšale spot kao što mi već godinama ulepšavaju život. Devojke, mi smo četverac.❤️ Mome kumu i prijatelju Lazi sam već nebrojeno puta rekla koliko ga volim, ali ću mu i ovoga puta ponoviti da je ono što on sa svojim timom radi čarolija. ❤️ Neizmerno sam zahvalna i briljantnom Milošu Nadaždinu. Hvala ti što me tvoj objektiv voli koliko se mi među sobom volimo. ❤️ Autorima predivne pesme koju sam imala zadovoljstvo da otpevam Jeleni Trifunović i Marku Cvetkoviću bih rekla da je ovo naša prva saradnja, ali sigurno neće biti poslednja. Sve vas volim bezgranično Vaša Ilda ❤️ #sadmetrazis

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

IZVOR: IG / @ildasaulic

Da li ste vi odslušali njenu novu pesmu i kakvi su vam utisci? 😎

Autor: redportal.rs