Znak: Ribe, podznak Vaga

Ribe su treći znak vodene trojke, po kvalitetu su promenljive, njihova vladajuća planeta je Neptun, a njihova sezona traje od 18. februara do 20. marta.

Osobe rođene u znaku Riba odlikuje velika intuicija, osećajnost, darežljivost, požrtvovanje, ali i dvoličnost, manipulativnost, prevrtljivost, nepostojanost.

Foto: Pixabay.com

Vaga je drugi znak vazdušne trojke, po kvalitetu je kardinalan, a njena vladajuća planeta je Venera.

Osobine Vage su umerenost, taktičnost, osećaj za lepo i lepotu, diplomatičnost, ali i neodlučnost, neiskrenost, beskarakternost i flegmatičnost.

Foto: Pixabay.com

Osoba rođena sa Suncem u Ribama i podznakom u Vagi je prilagodljiv karakter. Fleksibilnost Riba, spojena sa urođenom diplomatijom Vage daje osobu sposobnu da se snađe u bilo kakvoj situaciji ili okruženju. Generalno okrenuti ka finijim i apstraktnijim stvarima u životu, dobri su u komunikaciji sa drugima, sjajni posrednici i pregovarači.

Ipak, koliko je prednost to što su prilagodljivi, toliko toga moraju da se paze. Ni Ribama, ni Vagama, neki dugotrajni, otvoreni sukob, nije najprirodnija stvar. Štaviše, oba znaka, u svom negativnom svojstvu, imaju sklonost da beže od sukoba, pa možemo dobiti osobu koja beži od poteškoća, nije u stanju da se izbori za sebe ili pak pristaje i stalno radi ono što joj drugi kažu.

Poznate osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom su: Džon Bon Džovi, Toni Robins, Havijer Bardem, Mihail Gorbačev.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija