Sjajan spoj i nova energija

Beogradski bend Superpaun predstavio je svoj 1. sing pod nazivom Na vrhu brega!

Spot objedinjuje u sebi više ljubavnih motiva iz mitologije čiji se simboli mogu prepoznati u ogledalu, jabuci i ključu, dok je neočekivani beogradski sneg dopunio atmosferu i emociju videa. Kao i ptica po kojoj je dobio ime, Superpaun je bend koji je čekao svoj trenutak da bi se pokazao pred publikom u punoj lepoti.

Prvi singl beogradskog benda Superpaun, pod nazivom Na vrhu brega, objavljen je za mladu etiketu Glitch Records i nalazi se na svim streaming servisima.

Foto: superpaun

Prema rečima benda pesma Na vrhu brega je ostvarenje sponatne priče pune sinhroniciteta, sudbinskih podudaranja i trenutaka koji se poklanjaju publici kroz pesmu.

- Pesma, koja je do tada postojala samo kao kostur, oživela je na putovanju, neočekivano, kada se refren sam javio u stihovima: “Daj mi ključeve od svega”. Iza upečatljivog refrena stoji vrlo konkretna scena u kojoj su članovi benda na zajedničkom druženju na vikendici gde ne mogu da pronađu potrebne ključeve. Ova životna situacija je sačuvana u tekstu, koji je objedinio njihovu 1. autorsku pesmu ljubavne tematike, koja u sebi prožima motive strasti, davanja i sebičnosti - navode članovi benda.

Kao i mnogi bendovi beogradske scene i oni su svoje gnezdo našli u BIGZ-u, u muzičkom studiju Sova.

Superpaun su Vanja Stojanović (bubanj), Petar Prica (bas gitara), Stevan Vinter (gitara/prateći vokal), Željko Dakić (gitara) i Vladimir Šulović (vokal). 

Više o bendu, spotu i singlu možete pročitati OVDE!

Saradnja Kontre i izdavačke kuće Glitch Records je deo Kontra Mentorskog programa sa željom da se podrži i osnaži izdavaštvo, mlade izdavačke kuće i autorski projekti u regionu. 

Prvi singl i muzički spot možete poslušati u nastavku:

IZVOR: YT / Glitch Records

Autor: kontra.rs

#Muzika

#na vrhu brega

#novi bend

#novi spot

#superpaun