Glumac ispričao kako je došlo do čuvene koreografije za pesmu A Thousand Miles

Američki 52-godišnji glumac Teri Kruz je u zadnje vreme ponovo u žiži medija, uglavnom jer dosta otvorenije priča o ličnim problemima i izazovima s kojima je morao da se suočava u toku svog života. Istina, to nije jedini razlog, već i činjenica da se serija u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, Bruklin 99, završava ove sezone.

Ipak, ovako nešto nismo očekivali u ovom trenutku. 😄 Naime, uvereni smo da ga svi mi najviše pamtimo kao slobodnog momka iz hit komedije 2000-ih pod imenom White Chicks (Bele ribe). I naravno, uvek se setimo njegovog čuvenog izvođenja pesme A Thousand Miles, koju izvodi Vanesa Karlton.

Upravo ova scena je bila tema razgovora koji je glumac imao sa časopisom VICE, koji je pravio dokumentarac o ovoj pevačici i ovoj pesmi, za koju bismo mogli da kažemo da je Kruz dodatno dao vetar u leđa, mada je već bila hit i pre toga, ali je i on dobio na težini kao glumac-komičar, kojem je taj film otvorio sva ostala vrata.

- Ta pesma mi je zauvek promenila život. Sećam se da sam bio u Vankuveru, gde smo snimali film, i odjednom, koreografija za tu pesmu mi je jednostavno sama došla - rekao je Kruz za VICE, pokazujući karakteristične pokrete glavom koji prate instrumentalni deo refrena.

U delu iz ovog intervjua koji je postavio na svoj Instagram profil, Kruz je i priznao da je ovaj geg praktično postao i osnova građenja dalje glumačke karijere.

- To je najbolji, najbolji, najbolji neočekivani obrt... To je u osnovi bila osnova za moju karijeru. Taj efekat iznenađenja koji publika dobije kad shvati da sam ja najveći obožavalac te pesme - rekao je kroz smeh ovaj bivši ragbista.

Zaista, dobar deo nas kada danas čuje tu pesmu, pre pomisli na njega nego na Vanesu, što ipak nešto znači, ali više je nego jasno da se nešto fascinantno desilo u tom trenutku kad mu se smejemo i dan danas, skoro 17 godina posle.

View this post on Instagram

A post shared by Terry Crews (@terrycrews)

IZVOR: IG / @terrycrews

Autor: redportal.rs

#Teri Kruz

#a thousand miles

#pesma

#white chicks