Znak: Ovan, podznak: Bik

Ovan je prvi znak vatrene trojke po kvalitetu je kardinalan, a njegova vladajuća planeta je Mars, a njegova sezona traje od 21. marta do 19. aprila.

Osobine Ovna uključuju hrabrost, srčanost, odlučnost, preduzimljivost, strastvenost, ali i impulsivnost, sirovost, grubost i agresiju.

Foto: Pixabay.com

Bik je prvi znak zemljane trojke, po kvalitetu je fiksan, a njegova vladajuća planeta je Venera.

Osobine Bika uključuju pouzdanost, stabilnost, temeljnost, odgovornost, ali i lenjost, inertnost, komformizam i tvrdoglavost.

Foto: Pixabay.com

Osoba rođena sa Suncem u Ovnu i podznakom u Biku je vrlo jak i postojan karakter. Ovan daje preduzimljivost, Bik daje istrajnost. Kada su iskorišćene pravilno, ove dve energije zaista mogu da urade sve što zacrtaju.

Ono gde osobe sa ovom astrološkom kombinacijom treba da se paze, jeste preterana samouverenost, tvrdoglavost i osionost. Oba znaka vole da misle da sve najbolje znaju i teško menjanju mišljenja, tj. prilagođavaju se tuđim sugestijama. Dakle, više uvažavanja tuđih stavova i mišljenja, veća otvorenost za nove ideje i predloge, i ova kombinacija će lako pronaći način da ostvari zamišljene želje i planove.

Poznate osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom su: Maraja Keri, David Leterman, Klaudija Kardinale.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija