Da li ste pogledali prvu epizodu serije Porodica? 📺

Domaća serija o životu bivšeg predsednika Slobodana Miloševića i njegove supruge Mire Marković Porodica nedavno je počela da se emituje i izazvala je veliko interesovanje kod publike.

U glavim ulogama našli su se Mirjana Karanović, koja tumači lik Mire, dok Slobodana Miloševića tumači glumac Boris Isaković.

Koliko je Borisu Isakoviću ova uloga bitna dovoljno govori podatak da je promenio životne navike kako bi "ušao" u lik, pa je zbog posla počeo da se zdravije hrani i potpuno je prestao da jede meso.

- Boris se mnogo namučio na snimanju. Svakog dana su mu satima nameštali masku na licu i oko stomaka, da bi što više ličio na Slobu. Toliko je vremena provodio u šminkernici da je jedva stizao i cigaretu da zapali u pauzama snimanja. Sve mu je to bilo naporno, dosta se zamarao i tada je rešio da potpuno promeni svoj način života. Shvatio je da mu smeta meso - rekao je izvor, a ovu informaciju je potvrdio i glumac.

- Dok smo snimali seriju, po 4 sata su mi nameštali masku. Bilo je leto i vrućina i mnogo sam se znojio. Sve to me je umaralo i usporavalo i zato sam odlučio da promenim ishranu i zauvek prestanem da jedem meso - ispričao je glumac.

U promeni životnog stila Borisu je dosta pomogla i koleginica Mirjana Karanović.

- Mira Karanović se već godinama hrani zdravo i često je na set donosila zdravu hranu, koju smo oboje jeli. Savetovala me je čime mogu da zamenim meso i koje namirnice su najbolje. Počeo sam više da unosim ribe i salate i brzo sam shvatio da mi meso uopšte nije potrebno - objasnio je glumac, prenosi Kurir.

Više o seriji Porodica možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / Porodica

Autor: Kurir / redportal.rs

#Boris Isaković

#Mirjana Karanović

#Slobodan Milošević

#mira marković

#porodica