Loša vest za fanove 😐

Španska hit serija La Casa de Papel zaludela je svet u aprilu prošle godine u vreme karantina kada je citava planeta stavljena "pod ključ".

Iako je 1. sezona ove uzbudljive triler serije počela 2017. godine, u vreme početka pandemije koronavirusa nije bilo osobe koja nije čula za ovaj španski hit koju krasi nesvakidašnja pljačkaška radnja za špansku kinematografiju.

Seriju je u aprilu 2020. godine za samo 7 dana pogledalo više od 34 miliona ljudi, a tada je počelo emitovanje čak 4. sezone.

Kako je ova popularna serija dobila preko noći brojne fanove širom sveta, sa velikom pažnjom se iščekuje naredna 5. sezona koja će po najavi reditelja biti poslednja.

Tu vest je u julu prošle godine potvrdio i Netfliks objavom i porukom da se pljački bliži kraj.

IZVOR: TW / @netflix

Očekivalo se da će uprkos pandemiji koronarusa emitovanje poslednje sezone početi u aprilu ove godine kako su i navikli verni fanovi koji ovu seriju prate od početka, međutim od tvorca serije Alekse Pinje stiže vest da se završetak ove triler serije može očekivati tek krajem ove godine ili početkom 2022. On je takođe zagolicao maštu fanovima sledećom izjavom:

- U novoj sezoni pomerićemo se sa strategije igranja šaha na ratno stanje. Glavni likovi biće saterani u ćošak i naći će se u situacijama koje neće moći da izbegnu. Godinu dana smo razmišljali kako da razdvojimo bandu i kakav završetak da damo Profesoru. Biće ovo najuzbudljivija sezona do sada - rekao je Pinja.

Koji je vaš omiljeni lik u seriji i kakva su vam predviđanja u poslednjoj sezoni?

Autor: redportal.rs

#La casa de papel

#peta sezona

#pljacka

#poslednja sezona

#spansa serija

#triler