Pomeren Povratak u budućnost

BEOGRAD: Imajući u vidu trenutne epidemiološke okolnosti i zdravlje publike, gostiju i festivalskog tima koje je na prvom mestu, Odbor FEST-a je doneo odluku da se predstojeće, 49. izdanje Beogradskog međunarodnog filmskog festivala FEST održi u novom terminu: od 7. do 16. maja 2021. godine.

Da podsetimo, FEST se priprema i odigraće se pod sloganom Povratak u budućnost. Namera je da se, kao najveća i najpoznatija filmska manifestacija u zemlji i regionu, doprinese značajnijem povratku publike u bioskope, koji su bili i treba da ostanu glavna karika kinematografije.

Ovogodišnji program predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske i srpske produkcije u nekoliko programskih celina. Publika će moći da prati programe u salama Sava centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade.

CEBEF, kao organizator festivala, napominje da će se programi održavati uz dosledno poštovanje svih mera Kriznog štaba za suzbijanje COVID-19.

Informacije o početku i načinu prodaje karata za 49. FEST, kao i o 1. konferenciji za medije na kojoj će biti predstavljen program, biće naknadno objavljene.  

View this post on Instagram

A post shared by FEST Belgrade (@fest_belgrade)

IZVOR: IG / @fest_belgrade

Autor: redportal.rs

#Beograd na vodi

#FEST

#Sinepleks

#duplo izdanje

#film

#filmski program

#kombank dvorana

#sava centar