Jelena Đoković otkrila šta čita u slobodno vreme

Jelena Đoković na svom Instagram profilu podelila je video kroz koji je svima onima koji je prate dala nekoliko preporuka iz njene omiljene oblasti kada je književnost u pitanju. Jelena je istakla da trenutno najviše čita knjige iz oblasti moderne psihologije jer joj one pomažu da još više podstakne svoj razvoj.

U nastavku teksta prenosimo vam naslove koje je Jelena Đoković izdvojila i njen komentar za svaku knjigu.

Knjigu E, zabole me autora Marka Mansona Jelena je predložila onima koji žele da naprave veliku promenu u svom životu.

Druga knjiga koju je izdvojila je autora Džoa Dispence, a knjiga nosi naziv Razvij svoj mozak. Jelena je napomenula i to da jako voli knjige ovog autora i da misli da je sjajan čovek.

View this post on Instagram

Rekli su mi da imam minut da nadjem par knjiga za preporuku...ispalo je 3min, a moglo je bar 33 🤣 kad zadjem u popularnu psihologiju... pa ne izlazim 🤣🤪 Pišite koji su vaši omiljeni naslovi i koje su to knjige koje su vas pomerile iz zone komfora 🧐🤓

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

IZVOR: IG / @jelenadjokovicndf

Preporučila je i ocenila kao fantastičnu knjigu i Četiri sporazuma koja je zapravo sastavljena od mudrosti starih Tolteka.

Ukoliko vas zanima tema seksualnosti i partnerskih odnosa izaberite spisateljicu Ester Perel i njenu knjigu Erotksa inteligencija.

Knjiga koju takođe toplo preporučuje svima nosi naziv Nesputana duša. U ovoj knjzi govori se o spiritualnom uzdizanju, tako da ukoliko vas zanima ova tema nećete pogrešiti ako odaberete pomenutu knjigu.

Da li ste pročitali neku od ovih knjiga? Ukoliko jeste podelite svoje utiske sa nama. 📚

Autor: redportal.rs

#jelena đoković

#knjige

#preporuka