Nakon posete manastiru, dogodilo se čudo.

Branislava Turinski iz Zrenjanina je imala dugogodišnju želju da poseti manastir Tumane, da se pokloni Svetom Zosimu i Jakovu. Ta želja joj se i ispunila 13.06.2020. Nakon posete manastiru, dogodilo se čudo.

Branislava dalje prepričava:

Pogled na parking ispred manastira nemo je govorio da je priličnan broj ljudi koji je došao tog dana da moli za ozdravljenje, da zahvali za iscelenje, ili da jednostavno dođe da bi osetio blagoslov samim boravkom u Manastiru Tumane. Pored toliko naroda imala sam osećaj da sam sama jer sam bila u molitvi, vreva prisutnih me nije doticala.

Foto: eprodajamanastirtumane.rs

Ona dalje prepričava kako joj je čudotovrno Tumansko ulje pomoglo da se reši bolova.

Osećaj koji sam imala u nogama naterao da bacim pogled i tada videla da su mi obe noge naglo otekle. Nisam htela da izađem iz reda koji je puževom brzinom išao prema ulazu. Na povratku kući noge su mi sve više oticale, imala sam osećaj da će mi koža na nogama pući. Otok nije spao ni sutra dan. Tada mi je ćerka kazla: Daj da ti namažem uljem noge, možda ti pomogne. Namazala mi je tog prepodneva noge. Ubrzo zatim počelo je da izbija neko crvenilo. Pre spavanja opet mi je namazala noge uljem iz kandila Svetitelja. Sutra ujutru otoka nije bilo. Noge su dobile zdravu boju bez crvenila i bez ikakvog otoka. Od tog dana nikada mi više noge nisu natekle. Hvala Bogu, Svetom Zosimu i Jakovu.

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih čuda koje su se dogodile u manastiru Tumane.

Autor: manastirtumane.org / redportal.rs

#Pravoslavlje

#Ulje

#Vera

#svetitelji

#tumane