Glumica otvorila dušu

Holivudska 48-ogodnišnja glumica Gvinit Paltrou priznala je da žali što je radila neke projekte, jasno staviviši do znanja da pre svega misli na ulogu punačke devojke Rozmari koju je igrala 2001 godine u filmu Plitki Hal, zajedno sa Džekom Blekom.

Da podsetimo, u tom filmu lik kojeg ogra Džek Blek se zove Hal Larson, i zaljubljuje se u lik koju tumači Gvinit nakon što je bio hipnotisan. Ono što je kvaka u filmu jeste - da je Rozmari prilično gojazna, odnosno da ima preko 135 kilograma, tako da je Paltronova mogla da je tumači samo uz poseban kostim.

Glumica je o ovome progovorila u video-snimku za Netfliks koji je služio za promociju serije The Goop Lab, u razgovoru sa svojim najboljim prijateljem i asistentom Kevinom Kitingom. Naime, on je u intervjuu spomenuo taj film kao nešto što je snimila pre no što su joj je postao asistent, uz čuđenje ko ju je ubedio da ga radi.

- Da, to je bilo pre tvog vremena. prava katastrofa - rekla je Gvinit kroz smeh.

Istina, ona je ranije pričala da se osetila poniženom zbog ovog filma, tvrdeći da su se ljudi prema njoj drugačije ophodili dok je nosila kostim koji je od nje pravio puniju osobu, tzv. debelo odelo.

- Prvi dan kada sam obukla kostim, prošetala sam kroz hotel u kom sam odsedala. To je bilo traumatično, niko nije hteo da me pogleda jer sam bila debela. Iz nekog razloga i odeća koju prave za debele ljude je užasna. To je bilo odvratno iskustvo - rekla je Paltrou nekoliko godina nakon što je film snimljen.

Ovaj film je nedavno dodat na američki televizijski kanal Dizni +, zajedno sa još nekim filmovima koje su snimila braća Fareli, kao što su Glupan i tupan i Svi su ludi za Meri (nekad je kod nas prevođen i kao Šta je to sa Meri?).

Gledaoci su međutim, podeljeni kada je ovaj film u pitanju - jedni ga smatraju za klasik, drugi za suviše uvrnut da bi bio zabavan. Svakako, ako ga niste pogledali, preporučujemo da ga pogledate. Možda budete među ovima kojima se svideo.

IZVOR: YT / Movieclips Classic Trailers

Autor: redportal.rs

#Gvinit Paltrou

#Plitki Hal

#žali što je snimala