Znak: Ribe, podznak: Ovan

Ribe su treći znak vodene trojke, po kvalitetu su promenljive, njihova vladajuća planeta je Neptun, a njihova sezona traje od 18. februara do 20. marta.

Osobe rođene u znaku Riba odlikuje velika intuicija, osećajnost, darežljivost, požrtvovanje, ali i dvoličnost, manipulativnost, prevrtljivost, nepostojanost.

Foto: Pixabay.com

Ovan je prvi znak vatrene trojke po kvalitetu je takođe kardinalan, a njegova vladajuća planeta je Mars.

Osobine Ovna uključuju hrabrost, srčanost, odlučnost, preduzimljivost, strastvenost, ali i impulsivnost, sirovost, grubost i agresiju.

Foto: Pixabay.com

Osoba rođena sa Suncem u Ribama i podznakom u Ovnu poseduje jednu dinamičnu i svestranu kombinaciju. Ribe su tu da daju širinu, razumevanje, osećajnost, Ovan je tu da da probojnost, odlučnost i inicijativu. Ipak, potrebno je paziti se Ovnovske kompetativnosti i manipulativnosti Riba, jer u ovoj kombinaciji mogu dati osobu koja ne preza ni od čega da ostvari svoj cilj.

Ove osobe često mogu imati grublji nastup, nego što im je zapravo priroda, što može dovesti do nerazumevanja okoline. Mogu biti sklone da se rasplinu od previše obaveza, posvećenosti ili želja, usled velikog entuzijazma, a nedostatka fokusa. Ali nema sumnje da kada su sabrani ovo su ljudi koji mogu biti i promenljivi i prilagodljivi, a opet čvrsti i postojani.

Poznate osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom: Rijana, Šakil Onil, Endru Džekson, Bafalo Bil.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija