Znak: Vodolija, podznak: Škorpion

Vodolija je treći znak vazdušne trojke, po kvalitetu je fiksan, njegova vladajuća planeta je Uran, a njegova sezona traje od oko 21. januara do 20. februara.

Osobe u znaku Vodolije odlikuje jak intelekt, ingeniozan um, ekscentričnost, buntovništvo, ali i emotivna distanciranost, tvrdoglavost, sebičnost, netaktičnost.

Foto: Pixabay.com

Škorpion je drugi znak vodene trojke, po kvalitetu je fiksan, a njegova vladajuća planeta je Pluton.

Osobine Škorpiona su prodornost, odanost, požrtvovanost, istrajnost, ali i nepoverljivost, sklonost ka dominaciji, samodestruktivnost i gordost.

Foto: Pixabay.com

Može se reći da je osoba rođena sa Suncem u Vodoliji i podznakom u Škorpionu vrlo misteriozna i neobična. Ekscentričnost, originalnost, individualnost i buntovništvo Vodolije, spaja se sa tajnovitošću, ćutljivošću i dubinama Škorpiona. Ova osoba prosto voli da je neobična, drugačija, voli kada drugi ne mogu da je provale, voli da ostavlja utisak misterioznosti oko sebe i da nikada ne odaje sve do kraja, iako itekako voli da je centru pažnje upravo iz tih razloga. Verovatno se oblači pomalo specifično, ima neobična zanimanja ili hobije, sluša alternativniju muziku i gleda manje komercijalne filmove.

Ipak, treba da se pazi potencijalnog problema sa autoritetom, nepoverenjem, straha od vezivanja, osećaja odbačenosti ili neshvaćenosti, koji možda i ne dolaze toliko iz objektivnih razloga, koliko ta osoba ne dozvoljava ikome da joj iskreno i do kraja priđe.

Sve u svemu, ovo je jedna jaka, dinamična kombinacija, vodolijske inteligencije i vizije, i škorpionske pronicljivosti i intuicije.

Poznate osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom: Tomas Edison, Kristijan Dior, Anton Čehov.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija