Jedna polovina njenog srca je možda u Havani, ali u njegovom srcu ima mesta samo za nju.

Šon Mendes je na društvenoj mreži Tviter izbacio prvi trejler za dokumentac o svojoj karijeri, borbi sa popularnošću i generalno životu. Dokumentarac će biti prikazan 23. novembra na Netfliksu.

IZVOR: TW / @shawnmendes

U skoro dvominutnom trejleru kamera prati mladog pevača koji pokušava da se izbori sa svojom popularnošću, dok u isto vreme pokušava da se poveže sa muzikom koju voli. Pored snimaka Šona na sceni, zabeleženo je i dosta intimnih momenata, pogotovo onih sa njegovom devojkom, poznatom pevačicom Kamilom Kabeljo.

- Zvuči kao tvoje srce - izjavila je Kamila u jednom delu dokumentarca, u kom Šon Mendes svira na klaviru.

- Moja pesma se pojavi na radiju i ja shvatim da je sve u vezi sa tebom. Zapravo su oduvek bile o tebi.

- Kako to misliš? - uzvratila je pevačica. - Sve pesme su u vezi sa tebom. Svaka pesma koju sam ikada napisao - odgovorio je pevač.

U dokumentarcu Kamila Kabeljo je prisutna i kada se Šon muči sa idejom koliko sebe treba da da na sceni. U trejleru je prikazano da pevač gura sebe više od onoga koliko može, a kao rezultat toga doktor ga je upozorio da bi mogao da naškodi sebi. Šon je ubeđen da ukoliko fanovi shvate da je on samo normalan momak, neće više dolaziti na njegove nastupe. Fanovi će moći da pogledaju i na koji način je slava promenila Mendesa.

- Ovo nije priča o slavnom muzičaru, ovo je priča o momku koji odrasta - izjavio je Šon Mendes.

Kamila i Šon su se upoznali 2014. godine na turneji Ostina Mahonija. Postali su dobri prijatelji, a godinu dana nakon toga, 2015. godine, izbacili su duetsku pesmu I know what you did last summer. Tada su se prvi put pojavile glasine o njima kao paru, ali oboje su to odmah demantovali.

IZVOR: YT / Shawn Mendes

Početkom 2019. godine izbacili su zajedno još jednu pesmu - Señorita, a u avgustu iste godine Kamila je svojim postom u kome čestita rođendan Mendesu potvrdila da su počeli da se zabavljaju.

IZVOR: YT / Shawn Mendes

View this post on Instagram

Happy birthday to this magic human, I love you!!!!❤️❤️❤️❤️

A post shared by camila (@camila_cabello) on

IZVOR: IG / @camila_cabello

Autor: https://likeshop.me/etalkctv / redportal.rs