Nakon prijema sa gostima i zamenikom direktora, gradonačelnik je obiÅ”ao i na simboličan način otvorio novu teretanu na otvorenom šŸ¤©

Gradonačelnik Zaječara BoÅ”ko Ničić je sa načelnikom Zaječarskog upravnog okruga, u salonu GU Zaječar ugostio legende jugoslovenskog boksa.

Foto: Printscreen /timocka.s

U posetu Zaječaru doÅ”ao je Tadija Kačar koji je osvojio medalju na olimpijadi u Montrealu 1976. godine, srebrnu medalju na svetskom prvenstvu 1978. godine i srebrnu medalju na evropskom prventsvu 1974. godine u Kijevu i 1979. u Kelnu, i Dragomira Vujkovića koji je, pored brojnih evropskih i svetskih medalja, najpoznatiji po čuvenom meču sa Teofilom Stivensonom iz 1978. godine u finalu Svetskog prvenstva. Zajedno sa njima, gost Zaječara je bio i Mikan Velinović, nekadaÅ”nji predsednik Rvačkog saveza Jugoslavije.

Oni su zajedno sa Zaječarcem Bobanom Stojanovićem nekadaÅ”njim Å”ampionom u kik-boksu, a sada uspeÅ”nim funkcionerom i trenerom bokserskog kluba Zaječar razgovarali o perspektivama razvoja boksa i borilačkih sportova.

Foto: Printscreen /timocka.rs

Nakon prijema, sa gostima i zamenikom direktora JKP Timok ā€“ održavanja, Vicetom Lalićem, gradonačelnik je obiÅ”ao i na simboličan način (primeren epidemioloÅ”koj situaciji) otvorio novu teretanu na otvorenom, u naselju Ključ III.

Gosti su upoznati i sa daljim planovima izgradnje dva velika dečija parka u ovom naselju, nakon čega je organizovan obilazak novootvorene hale u Kotlujevcu kao i osnovne Ŕkole "Hajduk Veljko".

Autor: timocka.rs / redportal.rs

#BK Zaječar

#Sport

#boks

#bokser

#bokseri

#grad

#zaječar