Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao.

Pirs Brosnan osvojio je publiku u ulozi šarmantnog Džejmsa Bonda, ali ono što ga izdvaja od ostalih glumaca u Holivudu jeste to što ruši reputaciju tipičnog srcelomca i zavodnika. U životu glumca postoji samo jedna žena, i to već 17 godina.

Nakon što je 1991. godine izgubio prvu suprugu, koja je preminula od raka jajnika, Brosnan je ostao sam sa troje dece, kojima se, pored glume, potpuno posvetio. Kili Šej Smit i Pirs su se upoznali 1994. godine na jednoj plaži u Meksiku. Venčali su se 2001. godine u Irskoj, a ubrzo nakon venčanja dobili su dva sina: Dilana i Parisa.

Iako svoj život drže što dalje od očiju javnosti, Kili se svakodnevno suočava sa raznim uvredama na račun svoje kilaže koje plasiraju mediji jer ne pripada tipičnom holivudskom standardu. Jednom prilkom su je čak proglasili najdebljom ženom Holivuda. Ovo je izgleda smetalo svima osim Pirsu. Kada su ga jednom prilikom pitali za njen višak kilograma, Pirs je izjavio da mu njena kilaža ne smeta, ali da je podržava u nameri da smrša.

- Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao - izjavio je Pirs.

A evo šta su tviteraši rekli na tu temu:

IZVOR: TW / @stivdza

IZVOR: TW / @rozalinda_

IZVOR: TW / @novinarica

IZVOR: TW / @jutarnjavestica

Autor: redportal.rs