Zanima vas da li je pametno imati seks sa prijateljem?

U knjizi Ne šalji poruke bivšima Nik Vajal nastoji da pruži savete pune empatije, promišljene i iskrene ☝🏻, iako ponekad mogu da budu bolni. Pomoći će vam da izlečite slomljeno srce i pronađete put do prave i trajne ljubavi 💗.

Nik savetuje na temu ljubavi, strasti, romantičnih sastanaka i slomljenih srca na osnovu svog ekspertskog poznavanja ljubavnih odnosa 🥰. Ovo je obavezno štivo za sve vas koji želite da budete u toku sa današnjim ljubavnim trendovima, s obzirom na sva pravila i očekivanja, koja se munjevito menjaju.

📍 Zanima vas da li je pametno imati seks sa prijateljem? Niste sigurni da li se pali na vas? Šta da radite na prvom dejtu? Možete li ostati zajedno posle prevare? Kako preboleti? Šta vas očekuje u zajedničkom životu? Vajal odgovara na sva ova pitanja i na mnoga druga.

Prepuna različitih iskustava i duhovitih komentara koje ćete slati prijateljima, knjiga Ne šalji poruke bivšima je iskren, zabavan i koristan priručnik za ljubavne veze 📕.

📢 Nik Vajal je glumac, medijska ličnost i model. Izuzetnu popularnost je doživeo u rijaliti programima na televiziji ABC, koji se bave ljubavnim odnosima, a svoja iskustva i znanja iz života i rijalitija pretočio je u ovu knjigu.

Autor: redportal.rs