Knjigu možete pronaći u prodaji od petka, 9. decembra 💖

Pred čitaoce stiže novi biser brazilske književnosti! Knjiga slavnog pisca Paula Koelja Strelac nadahnjujuća je priča o mladom čoveku u potrazi za životnom mudrošću.

Nekada slavan zbog svoje izuzetne streličarske veštine, Tecuja je izabrao da živi povučeno kao drvodelja u zabačenom selu. Jednoga dana u selo će doći čovek koji izaziva Tecuju da se takmiče. Svedok tog nadmetanja biće dečak koji će zadivljeno posmatrati dva vešta streličara, ali samo jedan će znati da mu prenese tajne ovog umeća, kao i velike životne mudrosti.

Priča Paula Koelja podseća nas da su naši postupci neraskidivo povezani sa treptajima duše i da život obeležen strahom od odbacivanja ili poraza nije vredan življenja. „Ne zaustavljaj se ni iz straha ni iz radosti – put strelca nema kraj“, poučiće Tecuja dečaka i čitaoce ove inspirativne i prelepo ilustrovane knjige.

Mudrost, velikodušnost i milosrđe učinili su Paula Koelja piscem svetskih bestselera koji nam poručuju da ispunjen život podrazumeva naporan rad, strast, brigu o drugima i hrabrost da se suočimo sa neočekivanim sudbinskim obrtima.

Knjigu Strelac u prevodu Dunje Lozuk možete pronaći od petka, 9. decembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.

Foto: laguna

Autor: Redportal.rs

#Strelac

#knjige

#paulo koeljo